Pokrenut novi sajt o pristupanju Crne Gore NATO-u

Posjetiocima će biti dostupna saopštenja Vlade i drugih institucija, medijski članci sa portala i iz štampanih medija
133 pregleda 27 komentar(a)
Sajt NATO, Foto: Screenshot
Sajt NATO, Foto: Screenshot
Ažurirano: 26.03.2014. 14:04h

Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO Vlade Crne Gore pokrenuo je danas novi sajt procesa pristupanja Crne Gore NATO savezu pod sloganom "Sigurna budućnost.“

Sajt je dostupan na linku www.natomontenegro.me

"Cilj novog sajta jeste da na jednom mjestu pruži sveobuhvatne informacije o aktivnostima Vlade Crne Gore i ostalih zainteresovanih učesnika u procesu NATO integracije Crne Gore. Posjetiocima će biti dostupna saopštenja Vlade i drugih institucija, medijski članci sa portala i iz štampanih medija, najčešće postavljena pitanja, osnovne informacije o NATO savezu, odnosu Crne Gore i Alijanse, korisni linkovi ka partnerskim organizacijama i multimedijalni sadržaji", navodi se u saopštenju Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO Vlade Crne Gore.

Iz Savjeta ističu da sajt ima za cilj informisanje javnosti o evro-atlantskim integracijama, a uskoro će pokrenuti i Facebook stranicu.

"Ovaj sajt je nastao iz prepoznate potrebe boljeg informisanja najšire javnosti o nacionalnom prioritetu evro-atlantskih integracija. Onlajn informacije dostupne su i preko Twitter kanala nacionalnog koordintora Nebojše Kaluđerovića @kaludjerovicnk (https://twitter.com/kaludjerovicnk), a uskoro će biti pokrenuta i Facebook stranica za javni dijalog o ovoj temi", kaže se u saopštenju.

Bonus video: