SNP: Odnos bjelopoljskih vlasti je neodgovaran

„Uvjereni smo da će i na predstojećim lokalnim izborima mještani Ivanja pravilno ocijeniti rad i doprinos pojedinih partija njihovom boljem životu“
66 pregleda 0 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: Arhiva Vijesti
Bijelo Polje, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 23.03.2014. 14:01h

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) u Bijelom Polju ukazao je na neodgovran odnos lokalne vasti prema pojedinim dijelovima te opštine.

Zbog takvog odnosa, kako su naveli iz SNP-a, pitali su “lokalne moćnike“ kada će zakazati konstitutivnu sjednicu Savjeta Mjesne zajednice Ivanje.

„Podsjećamo zaboravne političare Demokratske partije socijalista (DPS) i Socijaldemokratske partije da su izbori za članove Savjeta održani još 2012. godine te da je zahtjev za održavanje konstitutivne sjednice upućen predsjedniku lokalne Skupštine 25.12.2012.godine““, kaže se u saopštenju Opštinskog odbora SNP-a u Bijelom Polju.

Prema njihovim riječima, ta partija zna da je jedini razlog neodržavanja te sjednice to što, kako su naveli, izgleda nekome ne odgovara legalno izabrani sastav Savjeta mjesne zajednice, „kao i činjenica da mještani ovog sela prepoznaju pogubnost DPS-SDP politike, i zbog toga ih kažnjavaju na izborima“.

„Uvjereni smo da će i na predstojećim lokalnim izborima mještani Ivanja pravilno ocijeniti rad i doprinos pojedinih partija njihovom boljem životu“, kazali su iz SNP-a.

Oni su podsjetili „zaboravnu“ lokalnu vlast da od 1998. godine u tom dijelu je asfaltirano svega stotinjak metara puta.

„Mnoga domaćinstva i danas nemaju vodu, a izgleda kao nagradu mještani ovoga sela dobili su rušenje stare škole, i to, vjerovali ili ne , tačno na stogodišnjicu njenog postojanja. Krajnje neodgovorno, neozbiljno i za svaku političku osudu“, naveli su iz SNP-a.

Iz te partije su poručili mještanima Ivanja da će nakon lokalnih izbora i promjene, kako su naveli, aktuelne vlasti, koja je neminovna, nova vlast na čelu sa našom partijom početi sa rješavanjem nagomilanih problema.

„Poručujemo Ivanjcima i ostalima, da ćemo se sa maksimalnom odgovornošću odnijeti prema ovom i svim drugim problemima već od juna, kada SNP bude na čelu novih, pobjedničkih snaga u ovom gradu“, rekli su iz SNP-a.

Bonus video: