DPS Budva: Povjerenje u Rađenovića i Tičića

"Izvršni odbor vjeruje da će nadležni sudski organi efikasno i odgovorno donijeti odluke u interesu Zakona i pravde", saopšteno iz DPS-a
74 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Tičić, Lazar Rađenović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Aleksandar Tičić, Lazar Rađenović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.03.2014. 13:38h

Na sjednici Izvršnog odbora Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva, jednoglasno je istaknuto povjerenje u predsjednika opštine Budva Lazara Rađenovića i člana DPS-a Aleksandra Tičića, saopšteno je iz te partije.

Dodaje se da je istaknuto vjerovanje u zakonitost svih radnji koje su obavljali kao funkcioneri lokalne samouprave.

Rađenović, Tičić i Petričević po odluci suda poslati u Spuž>>>

"Izvršni odbor vjeruje da će nadležni sudski organi efikasno i odgovorno donijeti odluke u interesu Zakona i pravde. Članovi Izvršnog odbora ističu da nema osnova za prihvatanje inicijative za skraćenje mandata aktuelnom skupštinskom sazivu, što je pokrenuto od strane opozicionih odbornika. U skladu sa koalicionim dogovorom sa Socijaldemokratskom partijom i Liberalnom partijom, što je potvrđeno i ovih dana, aktivnosti u Opštini se nesmetano odvijaju, prema planiranom rasporedu i programu i planiranom budžetu", navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaje se da organi lokalne samouprave funkcionišu u skladu sa Zakonom, kao i da su "aktivnosti na pripremi predstojeće turističke sezone veoma intezivne".

Bonus video: