U Bulatovićevom kabinetu rade za džabe

U Opštini još nijesu izabrani potpredsjednici niti drugi fukcioneri. Prema nezavničnim informacijama koje čelnici koalicione vlasti nijesu demantovali, broj funkcionera biće dupliran, pa će opštinska adminsitarcija biti na zakonskom maksimumu
380 pregleda 4 komentar(a)
Milisav Bato Bulatović, Foto: DPS
Milisav Bato Bulatović, Foto: DPS
Ažurirano: 16.08.2018. 19:21h

Iako je koalicioni sporazum između DPS-a, Grupe birača (GB) “Šule i Mikan s građanima za Kolašin) i SD-a tek na početku realizacije u Kolašinu, uvećan je broj angažovanih u lokalnoj upravi.

U kabinetu predsjednika Opštine Kolašin Milisava Bata Bulatovića odnedavno rade dvije nove službenice. Bulatović, međutim, tvrdi da one nijesu zasnovale radni odnos, već da jedna volontira, a druga je pripravnica u DPS-u.

“U lokalnoj upravi još nije bilo zapošljavanja. Osobe koje rade u kabinetu nijesu zaposlene. Jedna je pripravnik u DPS, a druga je nezakonito ostala bez posla od prethodne vlasti. Riječ je o samohranoj majci koja čeka presudu, kojom će, kako vjeruje, biti naloženo da se vrati na posao u Opštini. Njeno radno mjesto je ranije bilo u kabinetu predsjednika Opštine. Sada je angažovana volonterski”.

U Opštini još nijesu izabrani potpredsjednici niti drugi fukcioneri. Prema nezavničnim informacijama koje čelnici koalicione vlasti nijesu demantovali, broj funkcionera biće dupliran, pa će opštinska adminsitarcija biti na zakonskom maksimumu.

Bonus video: