DPS: Uvjereni smo da je Rađenović sve funkcije obavljao časno

Portparol DPS-a, Časlav Vešović kazao da rezultati upravljanja Budvom govore o uspješnosti Rađenovića i njegovoj posvećenosti interesima građana
0 komentar(a)
Lazar Rađenović, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Lazar Rađenović, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Ažurirano: 12.03.2014. 11:20h

Demokratska partija socijalista (DPS) je uvjerena da je predsjednik Opštine Budva Rađenović, koji je saslušan u Tužilaštvu, sve odgovorne funkcije koje je pokrivao obavljao časno i u skladu sa zakonima i vjeruje da će nadležni državni organi utvrditi istinu u tom slučaju.

"Vjerujemo da će nadležni državni organi utvrditi istinu i da će svoj posao obaviti profesionalno. Isto tako očekujemo da se zakon jednako primjenjuje prema svima i da će Tužilaštvo ispitati i sve ostale javno iskazane sumnje o mogućim krivičnim djelima, o kojima javnost još uvijek nema povratnih informacija", rekao je agenciji Mina portparol DPS-a, Časlav Vešović.

Prema njegovim riječima, rezultati upravljanja Budvom govore o uspješnosti Rađenovića i njegovoj posvećenosti interesima građana.

"DPS je uvjerena da je Rađenović sve odgovorne funkcije koje je pokrivao obavljao časno i u skladu sa zakonima naše države", poručio je Vešović.

Rađenović je saslušan u Specijalnom tužilaštvu za organizovani criminal, zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj.

Bonus video: