Stavljamo tačku na vještačke podjele koje se plasiraju radi maskiranja ozbiljnih tema

“Ostaćemo privrženi idealima otvorenog građanskog društva, u kome se poštuju i njeguju zdravi međuljudski odnosi svih građana"
31 komentar(a)
Berane izbori, Foto: Boris Pejović
Berane izbori, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 11.03.2014. 17:24h

Koalicija Zdravo Berane, dok bude obavljala vlast u tom gradu, vodiće transparentnu i odgovornu politiku i ostati privržena idealima otvorenog građanskog društva, u kome se poštuju i njeguju zdravi međuljudski odnosi svih građana. Ta koalicija koju čine Socijalističke narodna partija i Demokratski front osvojila je 18 mandata na loklanim izborima, dovoljno da samostalno formira vlast u Beranama. Koalicija Zdravo Berane će, poručili su, za vrijeme obavljanja opštinske vlasti, voditi transparentnu i odgovornu politiku.“Ostaćemo privrženi idealima otvorenog građanskog društva, u kome se poštuju i njeguju zdravi međuljudski odnosi svih građana, uz puno uvažavanje nacionalnih, vjerskih i svih drugih uvjerenja građana Berana, bez obzira na njihovo ime i prezime”, kaže se u saopštenju. Koalicija Zdravo Berane je, kako su naveli, od prvog dana nastupala i nastupaće ubuduće pod zastavom Berana.“Na upravo završenim lokalnim izborima su građani svih nacija, vjerskih, političkih i svih drugih opredjeljenja, uprkos neviđenom i nelegelanom pritisku, ubjedljivo odlučili da budućnost našeg grada povjere zdravim snagama Berana”, kaže se u saopštenju. U Koaliciji su, kako se dodaje, od početka prepoznali da su skup različitih, ali zdravih ideja i uvjerenja.

“U pobjedničkoj koloni, koja se kretala od centra grada, preko Pešaca, pa magistralom do talumskog mosta i Harema primjećena su dva vozila u kojima su bili provokatori, lica koja su uzvikivala teške ekstremističke parole, prijeteći građanima Harema”

Bonus video: