Bošnjački savez traži izvinjenje od Miodraga Lekića

Da bi izgovorio uvredljive riječi, naglasio je Dlakić, lider DF-a bi trebalo da ima povoda i dokaze
7 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Miodrag Lekić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 01.03.2014. 16:36h

Miodrag Lekić kao jedan od istaknutih opozicionih lidera, iznenadio je crnogorsku javnost kada je rame uz rame stao uz one političke subjekte koji u državnom parlamentu zastupaju diskriminaciju i marginalizaciju, navodi se u saopštenju predsjednika Bošnjačkog saveza Crne Gore Senada Dlakića.

U saopštenju Bošnjačkog saveza, koje potpisuje Dlakić, traži se od Lekića da se javno izvini jer je u izjavi za Televiziju Crne Gore "izgovorio uvredljive riječi“.

"Još veće je iznenađenje kada je u svom javnom istupu u emisiji “Centar“ na RTCG , novo osnovanim politički partijama uputio riječi nečije pripadnosti , a takva priča upućuje kao da je izgovorena iz usta ljudi koji propagiraju predizbornu kampanju Demokratske partije socijalista. Lekić dobro zna da se jedinstvo opozicije ne ostvaruje na način njegovih izgovorenih riječi, a na osnovu toga može se zaključiti da borba protiv aktuelnog režima postaje veoma komplekna priča“, navodi se u saopštenju.

Da bi izgovorio uvredljive riječi, naglasio je Dlakić, lider DF-a bi trebalo da ima povoda i dokaze pa na osnovu toga da se osjeća izazvanim.

Bonus video: