DPS siguran u pobjedu u Beranama

Naša politika ima konstantan trend rasta i nema dileme da ćemo nakon 9. marta nastaviti da realizujemo naše prioritetne ciljeve, poručili su iz DPS-a
5 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.02.2014. 17:27h

Demokratska partija socijalista (DPS) pobijediće na lokalnim izborima u Beranama, što potvrđuju sve partijske ankete tokom predizborne kampanje, rekao je kandidat za odbornika, Bogdan Fatić.

„Naša politika ima konstantan trend rasta i nema dileme da ćemo nakon 9. marta nastaviti da realizujemo naše prioritetne ciljeve, koji se poklapaju sa potrebama građana“, kazao je Fatić.

Prema njegovim riječima, slaba je utjeha političkim rivalima da će se, nakon što je formirana opština Petnjica, DPS-u kao građanskoj partiji smanjiti šanse da u Beranama ponovo osvoji većinu.

„Naša multinacionalna i multivjerska opština prepoznaje kvalitet građanske politike jer je Berane grad Crnogoraca, Srba, Bošnjaka, Muslimana i svih koji ovaj grad osjećaju svojim. Mi ih nećemo dijeliti, nego spajati, a naša obaveza je da njihov život učinimo kvalitetnijim“, rekao je Fatić.

On je ocijenio da su građani u programu DPS-a prepoznali šanse da se poveća njihova zaposlenost i standard.

„Pored ukupnog poboljšanja putne i komunalne infrastrukture, realizovaćemo nekoliko značajnih projekata, kao što su sportska hala, poliklinički centar, put prema Kolašinu, sanacija deponije Vasove vode. Nakon pobjede na izborima nastavićemo kvalitetnu saradnju sa Vladom i ostalim državnim organima, zajedno sa njima raditi na realizaciji najvažnijih projekata vezanih za Berane i čitav sjever, poput autoputa Bar-Boljare“, kazao je Fatić.

Bonus video: