Krivokapić spreman da uvrsti Predlog zakona na dnevni red

Kako je saopšteno iz Krivokapićevog kabineta, Kolegijum predsjednika Skupštine je dogovorio da prva sjednica redovnog proljećnjeg zasijedanja bude održana 11. marta
59 pregleda 1 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.02.2014. 19:25h

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić je, u cilju ubrzanja postupka izgradnje povjerenja u izborni proces, iskazao spremnost da eventualni Predlog zakona o izborima odbornika i poslanika, uvrsti u dnevni red prve naredne sjednice parlamenta.

Kako je saopšteno iz Krivokapićevog kabineta, Kolegijum predsjednika Skupštine je dogovorio da prva sjednica redovnog proljećnjeg zasijedanja bude održana 11. marta na Cetinju.

“Predsjednik Skupštine je, u cilju ubrzanja postupka izgradnje povjerenja u izborni proces iskazao spremnost da eventualni Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izborima odbornika i poslanika, uvrsti u dnevni red prve naredne sjednice Skupštine”, kaže se u saopštenju.

Kolegijum predsjednika Skupštine je, kako se navodi, oštro osudio fizički napad na poslanika Nebojšu Medojevića i pozivao nadležne državne organe da povodom tog slučaja, u skladu sa zakonskom procedurom, sprovedu odgovarajući postupak.

“Istovremeno Kolegijum predsjednika poziva sve političke subjekte i ostale sudionike na javnoj sceni da, uvažavajući političke i druge razlike, svoju javnu komunikaciju prilagode potrebi poboljšanja ukupnog društvenog ambijenta, kulture dijaloga i izgradnje međusobnog povjerenja”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: