DPS: Što će Bulatoviću izbori kad stalno gubi?

Dok je bio funkcioner DPS-a, Predrag Bulatović bio je optuživan od strane tadašnje opozicije da je glavni kreator izbornih manipulacija
59 pregleda 17 komentar(a)
Predrag Bulatović, Foto: Luka Zeković
Predrag Bulatović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.02.2014. 16:25h

Dok je bio funkcioner DPS-a, Predrag Bulatović bio je optuživan od strane tadašnje opozicije da je glavni kreator izbornih manipulacija, dok ga sada ta ista opozicija slavi kao vrhunskog demokratu, kaže se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

"Iako danas kritikuje izborna pravila, Bulatović dobro zna da su izbori regularni i da se do pobjede dolazi podrškom birača na izborima. Pobjedu je posljednji put doživio kada je bio u DPS-u. Od tada bilježi samo poraze. Čuveni destruktor partija nije dijelio samo DPS. Uradio je to i SNP-u, uradiće isto i Demokratskom frontu, kojem sada izmišlja veće procente povjerenja birača i to u gubitničkom maniru ne navodeći na osnovu kojih anketa, na kojem uzorku i za čije potrebe", navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a kažu da se opozicioni prvaci, a među njima i Bulatović kuraže tražeći vandredne izbore kada im nije vrijeme, a onda kada se približi datum održavanja, traže njihovo odlaganje.

"Ovakav scenario imamo i danas. Bulatović najavljuje sigurnu pobjedu. Ne znamo na osnovu čega, osim ako nije ponovo ispunio zahtjev za članstvo u DPS", ističe se u saopštenju.

Bonus video: