DPS: Koalicija alapača i štetočina će sigurno izgubiti

Iz DPS-a navode da je "nezdravo to što su (DF i SNP) zadovoljni kako vode predizbornu kampanju, a znaju samo da vrijeđaju, da do podna mrze sebe, a od podna svakoga"
11 komentar(a)
Berane, Foto: Wikipedia
Berane, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 23.02.2014. 11:01h

Lijepo je i zdravo kada se neko smije sa razlogom, ali kada to čini bez ikakvog povoda, onda je to nezdravo, kao što je slučaj sa koalicijom DF i SNP. Što god pisalo, ili kako god oni čitali, "da pobijedi" ili "da pobijede“, koalicija alapača i štetočina, kako sami sebe nazivaju, će sigurno izgubiti. Ne samo zbog toga što kada iskreno sami sebe opisuju koriste kvalifikacije: potkupljivi, šićarenje, kukavičluk..., već i zato što su svu svoju nesposobnost demonstrirali dok su oni „vodili računa“ o interesima Berana, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista (DPS) na navode koalicije DF i SNP-a da "predstavnici DPS-a u Beranama samo klimaju glavom na naloge iz Podgorice koji stižu od ljudi koje beransku opštinu uopšte ne interesuju, te da "u svom političkom bunilu i zbunjenosti, svjesni prelaska u opozicione klupe, lokalni DPS-ovci ovih dana izazivaju sveopšti smijeh, prije svega svojih Beranaca, a zatim i svih onih koji su ovih dana posjetili grad na Limu”.

Iz DPS-a navode da je "nezdravo to što su (DF i SNP) zadovoljni kako vode predizbornu kampanju, a znaju samo da vrijeđaju, da do podna mrze sebe, a od podna svakoga".

"Građani neće imati problem da 9. marta između razvoja Berana, novih radnih mjesta, novih puteva i boljeg života sa jedne, i alapača koje ništa ne nude osim što jadikuju sa druge strane, izaberu sigurnu i odgovornu politiku Demokratske partije socijalista koja će sve građane Berana dovesti do pobjede", dodaje se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: