SNP samostalno u Podgorici: Bečić nosilac liste

SNP će nastupiti samostalno, pod sloganom: Mladost. Mudrost. Hrabrost
75 pregleda 55 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Savo Prelević
Aleksa Bečić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.02.2014. 14:59h

Dosadašnji portparol Socijalističke narodne partije Aleksa Bečić biće nosilac liste SNP-a na narednim izborima u Podgorici.

Predsjednik Opštinskoj odbora Velizar Kaluđerović kazao je da je odluka donijeta jednoglasno na sjednici OO partije, kojem je prisustvovalo 104 člana.

“SNP će nastupiti samostalno i pod sloganom: “Mladost. Mudrost. Hrabrost”. To su odluke kojim SNP udara snažni temelj za političke promjene koje će Podgorioci donijeti promjene na lokalnim izborima nakon punih 14 godina neprekinutog vladanja jedne partije i jednog pojedinca, odlazećeg gradonačelnika Glavnog grada”, kazao je Kaluđerović.

On je kazao da će opozicija na izborima u Podgorici nastupiti u nekoliko jakih kolona i da će te izborne liste ostvare većinu u Skupštini Glavog grada.

Bečić je kazao da mu je čast što će “predvoditi najčistiju, najrealniju i najdosljedniju političku ponudu na lokalnim izborima”.

“Građani Podgorice žele da vide na čelu grada mlade, stručne i hrabre pojedince koji su spremni da ogromne resurse kojim araspolaže grad konačne u funkciju grada i građana, a ne pivilegovanih tajkuna i elita, kao što je bilo do sada”, kazao je Bečić.

On je rekao da je cilj SNP-a da vlast vrati građanima koji su do sada "bili taoci pojedinaca koji su ljubav prema Podgorici i Crnoj Gori nosili u džepu, a ne u srcu".

"Dosta je bilo osionosti, sumnjivih tendera i ugovora, privatno-javnih partnerstava. Grad će voditi u svim segmentima stručnjaci, koji će raditi za platu i isključivo za platu i ništa mimo plate", kazao je Bečić.

Bečić je odbornik SNP i član najužeg rukovodstva partije, potpredsjednik SO. Dugogodišnji je sportista, završio je Ekonomski fakultet i sada je na magistarskim studijama.

Bonus video: