DF: Katnić ne smije da uhapsi Đukanovića, njegove kolege iz partije i koalicije i ostale pripadnike Prve familije

"A negdje se zagubio i VDT Ivica Stanković, čije ćutanje na opšti haos i kriminal koji u Crnoj Gori ide iz vrha države, a podržano od GST-a koji je preuzeo sudske ingerencije, pokazuje da je i on dio kriminalne hobotnice", rekli su iz DF-a
2991 pregleda 20 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Facebook
Ilustracija, Foto: Facebook
Ažurirano: 19.02.2019. 12:41h

Demokratski front saopštio je da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić još jednom pokazao da ne smije da se bavi svoji poslom.

"Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić pokazao je još jednom da ne smije da se bavi svojim poslom, da istražuje afere u koje su uključeni ljudi iz vrha režima - Telekom, Limenku, EPCG, pranje prvog miliona, KAP, fabriku oružja i cigara u Mojkovcu, Ramadu, zloupotrebe sa karticama, pranje novca za DPS, kupovinu raznih lokacija po primorju, i da pored svih dokaza za ta brojna krivična djela ne smije da procesuira i uhapsi Mila Đukanovića, njegove kolege iz partije i koalicije, ostale pripadnike Prve familije i njihove partnera iz organizovanog kriminala...", kazali su iz DF-a.

Iz Demokratskog fronta su kazali da, umjesto toga, kod njega preovladavaju "frustracije, kompleksi, čudna stanja o kojima treba da progovore neke druge ustanove, i tada skreće pažnju na DF, lažni državni udar, ruske specijalce na Zlatiboru, nepostojećih 15 miliona dolara, vrijeđa majke, protestante..."

"A negdje se zagubio i VDT Ivica Stanković, čije ćutanje na opšti haos i kriminal koji u Crnoj Gori ide iz vrha države, a podržano od GST-a koji je preuzeo sudske ingerencije, pokazuje da je i on dio kriminalne hobotnice", rekli su iz DF-a.

Dodaju da je smiješna i Katnićeva navodna zabrinutost za žene u sudstvu, "kad se zna da je nekima od njih svojevremeno moralo čak biti pojačano obezbjeđenje jer su im bili ugroženi čak i životi od sadašnjeg GST."

"Demokratski front iskazuje nemjerljivo zadovoljstvo što je čitava crnogorska ali i regionalna javnost imala priliku da vidi kako je Milo Đukanović od Milivoja Katnića napravio jednu običnu krpu koju koristi u kriznim situacijama prekomjernog znojenja kad se suoči sa dokazima sopstvenog lopovluka. Potreba Milivoja Katnića da umjesto Mila Đukanovića bude dobrovoljna vreća za udaranje, osim sluganjskog ima i medicinske aspekte koji u kombinaciji sa naglim temperaturnim promjenama SDT-a mogu baciti u trajno stanje delirijuma. Zato mu javno poručujemo da on nije naša politička meta, već njegov šef Milo Đukanović, sa kojim ćemo se onako kako mi znamo raspraviti u Skupštini 21. februara, pod uslovom da ta kukavica bude smogla hrabrosti da se pojavi. Upravo je Đukanović glavni kreator privatne države u kojoj zarobljeno pravosuđe u liku i djelu Milivoja Katnića pokreće montirane političke procese kako bi odbranio tekovine bezočnog pustošenja i lopovluka Prve familije. Zato se pokušaj Milivoja Katnića da se predstavi kao čuvar crnogorske državnosti sinoć pretvorio u mučno nadničarenje za dva brata i sestru koje će mu biti plaćeno na šalteru Prve banke u blizini tužilaštva", saopštili su iz DF-a.

Iz ove partije su kazali da čak i najrigidnije pristalice režima više nemaju dilemu da je pravosuđe u Crnoj Gori "postalo lavor za pranje prljavog kriminalnog veša Prve familije, i da razni Katnići i Mugoše samo doziraju deterdžent kako bi bezuspješno pokušali izbijeliti crnilo njihovih nepočinstava."

"Upravo zbog toga i nemamo namjeru da se bavimo batlerima i sobaricama iz crnogorskog pravosuđa, već javno pozivamo njihovog gazdu Mila Đukanovića da dodje u četvrtak u Skupštinu i neka povede sa sobom hobotnicu iz privatnih institucija kako bi ih sve zajedno razbili u paramparčad. A Katniću, koji se vodi logikom i moralom konjokradica, a na drugoj strani želi da se predstavi kao Marko Aurelije nećemo ništa. Naprotiv, taj denuncijant još iz studentskih dana i udbaška tranja dobiće od DF - a na poklon bijelu košulju sa zakopčavanjem otpozadi, kako bi od promaje sačuvao makar bubrege, kad već nije uspio da sačuva mozak", zaključeno je iz DF-a.

Bonus video: