Dijele se posljednje karte: Đeka sa Abazovićem, DPS kaže da je miran

Funkcioner DPS smatra da je rasplet na vidiku i da će u narednih nekoliko dana DPS prići i Đeka sa njegovom koalicijom ili partijom
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2014. 09:37h

Šef ulcinjskog DPS Ljoro Nrekić potvrdio je Vijestima da će DPS danas na sjednici OO formirati pregovarački tim za preuzimanje vlasti u gradu.

On je najavio pregovore za sjutra sa svim partijama, ali prvenstveno sa partnerima na državnom nivou, Forcom, DP, DUA i SDP.”Ne vjerujem u mogućnost da Forca i koalicija „Za budućnost Ulcinja“ mogu napraviti većinu bez nas”, kazao je Nrekić.

Funkcioner DPS smatra da je rasplet na vidiku i da će u narednih nekoliko dana DPS prići i Đeka sa njegovom koalicijom ili partijom.

Nakon što je DUA napustila pregovore, Forca i koalicija predvođena DP pokušavaju da naprave većinu sa Pozitivnom koju predvodi Dritan Abazović, saznaju Vijesti. Abazović i Đeka juče su se u Podgorici sreli u jednom od pauza skupštinskog zasjedanja.

Abazović je potvrdio da se sreo sa Đekom, ali da je u pitanju bio neformalan razgovor: “Pozitivna neće praviti destrukcije, naprotiv. Mi ćemo ih za dobro Ulcinja podržati pod uslovom da se oni slože ali bez DPS”, kazao je Abazović.

Bonus video: