SNP: Partije da daju sve od sebe da protesti budu još masovniji

"Vjerujemo da je svima postalo jasno da politički subjekti koji žele na sebe preuzeti odgovornost za organizaciju vrlo uspješnih građanskih protesta, na taj način, zapravo, mogu olakšati situaciju Đukanoviću i njegovom specijalnom tužiocu Katniću"
417 pregleda 12 komentar(a)
Sa prošlog protesta, Foto: Savo Prelević
Sa prošlog protesta, Foto: Savo Prelević

Subotnja protestna šetnja je pokazala ono na čemu sve vrijeme insistira Socijalistička narodna partija Crne Gore, saopšteno je iz ove partije.

"To je činjenica da svi mi kojima je stalo do demokratskih promjena u Crnoj Gori, moramo u jednu kolonu, zajedno sa slobodnim građanima", navodi se u saopštenju ove partije.

Dodaju da će samo na taj način diktatorskom režimu u Crnoj Gori doći kraj.

"Vjerujemo da je svima postalo jasno da politički subjekti koji žele na sebe preuzeti odgovornost za organizaciju vrlo uspješnih građanskih protesta, na taj način, zapravo, mogu olakšati situaciju Đukanoviću i njegovom specijalnom tužiocu Katniću. Još jednom podvlačimo da je najbolja opcija da sve opozicione političke partije jasno i nedvosmisleno podrže proteste nezadovoljnih građana i da daju sve od sebe da protesti budu još masovniji. Time ćemo ponovo poslati svijetu poruku da većinska Crna Gora želi mirne i demokratske promjene. Vidimo se ponovo u subotu", poručili su iz SNP-a.

Bonus video: