Pozitivna: Ni DPS ne zna šta će sa Zoranom Vukčevićem

"Nasilnik koji je u Skupštini Crne Gore prijetio sječenjem glava i davalac lažnih obećanja, sada drži poduke"
147 pregleda 6 komentar(a)
Zoran Vukčević, Anketni odbor, Foto: Savo Prelević
Zoran Vukčević, Anketni odbor, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.02.2014. 17:27h

Pozitivna Crna Gora je doživjela saopštenje Zoran Vukčević kao namjeru da se "nešto usiljeno poruči i, moguće je, da bude i duhovit".

"Nasilnik koji je u Skupštini Crne Gore prijetio sječenjem glava i davalac lažnih obećanja za kredite po Sjeveru Crne Gore, sada u ulozi poslanika DPS-a, drži poduke.

Šampion servilnosti i snishodljivosti u obraćanju partijskom šefu, sada se kočoperno pokušava napraviti duhovit. Znamo mi da je njemu smiješno i zabavno jer uživa ogromne privilegije i benificije na račun onih istih kojima je obećavao kredite da bi se nadali da će ih dobiti - iako je znao da neće. Preko njihovih leđa je i sjeo u poslaničke klupe", navodi se u saopštenju Pozitivna.

Navoode da je Vukčević je personifikacija za sve zloupotrebe državnih resursa u partijske svrhe kako bi sebi pribavio privilegije i ogromne benificije.

"Njegova ostavka na poslaničku funkciju bi bila dobra vijest i za sve one ljude koji časno i profesionalno obavljaju svoj posao, ma iz koje partije dolazili. Čak ni DPS, partija Zorana Vukčevića, ne zna šta će sa njim pa pokušava da ga udomi u Investiciono razvojni fond, jer je količina obmana koju je on sijao lažnim obvećanjima za kredite nešto što se i iz Brisela vidi, i što je prepoznato u nalazima Evropske komisije koja upravo traži djela, a ne praznu priču u vezi sa procesuiranjem aktera afere “snimak”. Sa ovom vrstom obmanjivača građana i osobom izrazito nasilničkog i bahatog ponašanja nećemo dalje polemisati jer ne samo da je to besmisleno, već nije vrijedno ni truda ni naše pažnje", zaključuje se.

Bonus video: