Vasilije Lalošević kupio garsonjeru

Laloševićeva zarada u Skupštini iznosila je 1.350 eura, a u parlamentu nije od polovine decembra zbog rotacije u klubu SNP-a
863 pregleda 32 komentar(a)
Vasilije Lalošević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Vasilije Lalošević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 05.02.2014. 20:05h

Bivši poslanik SNP-a Vasilije Lalošević prijavio je Komisiji za sprečavanje sukoba interesa da je tokom prošle godine postao vlasnik stana u Podgorici površine 27 metara kvadratnih.

Iako tokom prošle godine nije prijavio promjenu u imovini vredniju od 5.000 eura, što je prema zakonu obavezan da uradi najkasnije u roku od 30 dana od dana kada je nastupila promjena, Lalošević je stan najvjerovatnije kupio na kredit.

On se tokom prošle godine zadužio 32.000 eura sa rokom otplate od 20 godina u Podgoričkoj banci.

Laloševićeva zarada u Skupštini iznosila je 1.350 eura, a u parlamentu nije od polovine decembra zbog rotacije u klubu SNP-a.

List “Dan” je nedavno objavio da je Lalošević angažovan u azerbejdžanskom Azmontu. Prethodno je poslanik DF-a Koča Pavlović kazao da je funkcioner SNP-a koga nije imenovao, zbog “trgovine” te partije sa DPS-om, angažovan u Azmontu.

Njegova supruga Verica zaposlena je u Domu zdravlja gdje zarađuje 400 eura. Vlasnica je stana od 96 kvadrata u Baru. Ima kredit od 8.000 sa rokom otplate od 5 godina

Bonus video: