Nikolić ne želi da se miješa u CG politiku, ali može da kaže svoje mišljenje

"Nikolić je u prethodne dvije godine jasno pokazao da je čovjek koga u radu zanimaju samo dobrobit građana i ostvareni rezultati"
17 komentar(a)
Tomislav Nikolić, Foto: BETAPHOTO
Tomislav Nikolić, Foto: BETAPHOTO
Ažurirano: 02.02.2014. 14:45h

Povodom reakcije Socijalističke narodne partije Crne Gore na intervju koji je predsjednik Republike Srbije Tomislav Nikolić dao Radio-televiziji Srbije, Nikolićeva Služba za saradnju sa medijima saopštila je da se on u svom radu uvijek rukovodio i rukovodiće se interesom građana i interesima srpskog naroda, ma gdje on živio.

"U tom intervjuu jasno je da predsjednik Nikolić nikome iz Crne Gore nije želeo da sugeriše kako da postupa u svom političkom djelovanju, kao što su možda pojedinci namjerno ili slučajno pogrešno protumačili, niti je ikada pokušavao da se miješa u unutrašnja politička pitanja bilo koje države. Međutim, pravo je predsjednika Republike Srbije, kao i svakog drugog građanina u bilo kojoj civilizovanoj zemlji, da u intervjuu javnom servisu smije da iznese svoje mišljenje", navodi se u saopštenju.

Nikolić je u prethodne dvije godine, kako dodaju, jasno pokazao da je čovjek koga u radu zanimaju samo dobrobit građana i ostvareni rezultati.

"Iskreno se nadamo da takvu viziju dijele i naši prijatelji iz Socijalističke narodne partije Crne Gore", kazali su iz Nikolićeve Službe za saradnju sa medijima.

Nikolić je nedavno kazao da ne razumije zašto su Srbi u Crnoj Gori neprekidno u opoziciji i da im ne bi ništa falilo da uđu u Vladu na osnovu koalicije sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

IZ SNP-a je nakon toga saopšteno da je u pitanju nepotreban politički izlet predsjednika Srbije oko viđenja političke scene Crne Gore za koji bi se, pored ostalog, mogla izreći i ocjena o nedovoljnom poznavanju iste, a koji, uzgred budi rečeno, u potpunosti korespondira sa stavom Mila Đukanovića.

Nikolić: Srbi su i u SNP-u, neka idu sa Đukanovićem >>>

SNP: Nepotreban izlet Nikolića >>>

Bonus video: