Pozitivna o ulcinjskim rezultatima: Rast podrške nas obavezuje

"Ovakav rast podrške građana znak je da su zalaganja partije prepoznata i da će zacrtani ciljevi Pozitivne biti ostvareni”
12 komentar(a)
lokalni izbori u Ulcinju, 26.01.2014., Foto: Luka Zeković
lokalni izbori u Ulcinju, 26.01.2014., Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.01.2014. 18:15h

Rast podrške građana na lokalnim izborima u Ulcinju, znak je da su zalaganja Pozitivne Crne Gore prepoznata i da će zacrtani ciljevi biti ostvareni, poručili su iz te partije.

Kako je saopšteno iz Pozitivne, ta stranka je zadovoljna rezultatom koji je ostvaren na lokalnim izborima u Ulcinju.

“Uprkos velikim nepravilnostima i zloupotrebama partijskih mašinerija osvojili smo 11 odsto više glasova u odnosu na parlamentarne izbore prošle godine. Ovakav rast podrške građana znak je da su zalaganja partije prepoznata i da će zacrtani ciljevi Pozitivne biti ostvareni”, kaže se u saopštenju.

Iz Pozitivne su naveli da dva odbornika te partije koji će sjediti u klupama ulcinjskog parlamenta neće biti samo dekor, već će, kako su kazali, uraditi sve da se ostvare predizborna obećanja.

“Povjerenje građana ćemo braniti i kroz odborničku kontrolu buduće vlasti kako se ne bi ponavljala dvadesetogodišnja istorija nečinjenja lokalne vlasti u Ulcinju”, poručili su iz Pozitivne.

Prema njihovim riječima, Pozitivna će nastaviti misiju demokratizacije Crne Gore i pokazati, kako su dodali, da je najbolja alternativa sadašnjoj vladajućoj klasi.

“Takođe ćemo završiti započete aktivnosti na jačanju partijske infrastrukture kako bismo što spremnije dočekali naredne lokalne izbore”, kazali su iz te stranke.

Bonus video: