BS: Bez obzira na rezultat, raduje nas rast povjerenja u Bošnjačku stranku

"BS će sigurno i dalje istrajno se zalagati za ostvarivanje prava bošnjačko-muslimanskog naroda u Ulcinju"
7 komentar(a)
Ažurirano: 27.01.2014. 14:48h

"Iako nismo uspjeli da ostvarimo zacrtani cilj - osvajanje odborničkog mandata, veoma nas raduje da su ovi lokalni izbori pokazali kontinuirani rast povjerenja u Bošnjačku stranku, u svakom izbornom ciklusu, od njenog prvog pojavljivanja na lokalnim izborima 2010. godine", saopšteno je iz Bošnjačke stranke povodom rezultata izbora u Ulicnju.

Muamer Raščić, predsjednik Opštinskog odbora BS Ulcinj, navodi da je "sasvim jasno da je, u neravnopravnoj izbornoj utakmici, sa ograničenim resursima, Bošnjačka stranka uspjela okupiti više od polovine bošnjačko-muslimanskih glasova u Ulcinju, čime je još jednom pokazala da je pripadnici ovog naroda u ovom gradu prepoznaju kao jedinog autentičnog predstavnika".

"Bošnjačka stranka će sigurno i dalje istrajno se zalagati za ostvarivanje prava bošnjačko- muslimanskog naroda u Ulcinju, kroz lokalne i države institucije, kao i za ukupni napredak i prosperitet ovog grada", navodi se u saopštenju.

Bošnjačku stranku je na izborima u Ulcinju koji su održani juče podržalo ukupno 255 glasača, čime je ostvarila rast od 60 glasova, odnosno više od 30% u odnosu na parlamentarne izbore.

Bonus video: