Vijeće penzionera i invalida uz Demokratski front

Vijeće će imati svoje rukovodsatvo i bit će organizovanom u svim opštinama. Predstavnici ovog Vijeća biti će na svim izbornim listama Demokratskog fronta
77 pregleda 2 komentar(a)
Vojo Vuletić, Foto: Savo Prelević
Vojo Vuletić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.01.2014. 10:58h

Kako je navedeno u Demokratskom frontu, u toku je formiranje novog tijela koje će funkcionisati u okviru ovog političkog subjekta.

"Vojo Vuletić, predstavnik penzionera u Demokratskom frontu, ovih dana, na osnovu Odluke Predsjedništva Demokratskog fronta i uz pomoć članova Predsjedništva, vrši formiranje Vijeća penzionera i invalida kao samostalan i konstitutivan subjekt Demokratskog fronta .

Vijeće će imati svoje rukovodsatvo i bit će organizovanom u svim opštinama. Predstavnici ovog Vijeća biti će na svim izbornim listama Demokratskog fronta.

Ovim načinom organizovanja, stvara se u Demokratskom frontu još jedna organizovana politička snaga, čiji osnovni zadatak će biti borba za ostvarivanje programskih ciljeva Demokratskog fronta, posebno onog dijela koji se odnosi na prava i bolji socijalni položaj penzionera, invalida i starih lica".

U ovoj partiji očekuju da će ideje novog političkog subjekta biti prihvaćene.

"Očekivati je, da će penzioneri, invalidi i stara lica Crne Gore sa uvažavanjem prihvatiti osnivanje ovog Vijeća kao garanta snažnije borbe za zaštitu svojih prava, a protiv poniženja i sve većeg osiromašenja ove populacije".

Bonus video: