Golubović: Podmeću mi da guram Hadrovića

“To predstavlja još jedan od pokušaja da se u javnosti prikaže tobožnja podjela unutar beranskog DPS", smatra Golubović
2 komentar(a)
Vuka Golubović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Vuka Golubović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.01.2014. 17:08h

Predsjednik Opštine Berane Vuka Golubović saopštio je da je “podmetačina” da je pokušao da „progura“ Fahrudina Hadrovića za predsjednika SO Berane, mimo volje partijskih organa.

“To predstavlja još jedan od pokušaja da se u javnosti prikaže tobožnja podjela unutar beranskog DPS. Da su te podjele samo pusta želja i nedosanjani san političkih oponenata najbolje je pokazalo minulo skupštinsko zasijedanje kome su prisustvovali svi odbornici vladajuće koalicije, čime je na najbolji način pokazano jedinstvo i učvršćeno uvjerenje u novu izbornu pobjedu na narednim izborima”, naveo je Golubović u reagovanju na tekst u Vijestima pod naslovom “Dabetić ne da Vuki da bude sve po njegovom”.

Sjednica SO Berane, na kojoj je trebalo da bude izabran predsjednik SO, prekinuta je zbog nedostatka kvoruma.

Sjednicu su napustili predsjednik OO DPS Budimir Dabetić i Dragan Labudović, što su obrazložili navodnim hitnim obavezama u bolnici gdje oba rade kao ljekari.

Izvor “Vijesti” iz DPS je ranije kazao da je razlog zbog kojeg nije izabran predsjednik SO što u lokalnom odboru vladajuće partije nije postignut dogovor o kandidatu.

Bonus video: