Stanić: Snagu DPS-a u Podgorici vidjeli na predsjedničkim izborima

"Trgovali su sa njima i oko vitalnih identitetskih stvari izbacujući crnogorski jezik iz Statuta Glavnog grada"
12 komentar(a)
Mirko Stanić, Foto: Sdp.co.me
Mirko Stanić, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 08.01.2014. 20:25h

Mirko Stanić je ispred SDP-a ocijenio da građani Podgorice zaslužuju bolju vlast od aktuelne podsjetivši Časlava Vešovića na rezlutate predsjedničkih izbora u tom gradu, te da njegove tvrdnje o dometima "državotvornog bloka" nisu na mjestu.

"Socijaldemokratska partija ne želi da ulazi u ispraznu polemiku sa lokalnim odborom DPS-a u Podgorici, jer su rezultati njihove vladavine sa narodnjacima i radikalima loši, te zato građani Podgorice zaslužuju bolju vlast.

Podsjećamo ih da su posljednje tri godine u Podgorici bili na vlasti sa Demokratskom srpskom strankom i Narodnom strankom, ne bi li pojedinci koji će biti obuhvaćeni poglavljima 23 i 24 zaštitili svoje trenutne interese.

Trgovali su sa njima i oko vitalnih identitetskih stvari izbacujući crnogorski jezik iz Statuta Glavnog grada.

SDP će uraditi sve da pronađe najbolji model saradnje sa svim partijama koje po svojim programima i političkom zalaganju ispunjavaju standarde da budu dio državotvornog bloka u Podgorici, kako se ne bi ponovila vlast lokalnog DPS-a sa narodnjacima i radikalima formirana političkom korupcijom.

Ostavljamo da lokalni DPS konačno shvati da je trogodišnja era vladavine sa srpskim partijama greška i smijeni njenog tvorca Mugošu i pošalje ga u zasluženu partijsku penziju. A nakon toga sve po zakonu. Kakvu DPS snagu ima u Podgorici pod vođstvom Mugoše najbolje su pokazali rezultati predsjedničkih izbora", zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Mirko Stanić.

Bonus video: