Krivokapić osudio terorističke napade u Volgogradu

"Mi ćemo ove napore nesumnjivo udvostručiti sa ciljem omogućavanja bolje saradnje čiji cilj će biti suzbijanje terorizma, posebno u susret Olimpijskih igara koje nas očekuju 2014."
1 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.12.2013. 12:30h

Predsjednik Parlamentarne Skupštine OEBS-a Ranko Krivokapić oštro je osudio terorističke napade koji su se dogodili u Volgogradu u kojima je više desetina osoba izgubilo život dok je veliki broj povrijeđen.

"U ime Parlamentarne Skupštine OEBS-a najoštrije osuđujem tragične terorističke događaje, koji su potresli ukupnu međunarodnu zajednicu. Ovim putem želio bih da izrazim svoje najiskrenije saučešće porodicama žrtava, od kojih su brojni upravo putovali svojim kućama sa ciljem da provedu Novu godinu sa svojim najbližima. Podržavamo napore Ruske Federacije da istraži ove slučajeve i snažno se suprotstavi počiniocima ovog užasnog zločina.

Parlamentarna Skupština OEBS-a je bila decidna u izražavanju svoje istrajnosti u borbi protiv terorizma i ekstremizma. Mi ćemo ove napore nesumnjivo udvostručiti sa ciljem omogućavanja bolje saradnje čiji cilj će biti suzbijanje terorizma, posebno u susret Olimpijskih igara koje nas očekuju 2014. godine. To će biti jedina primjerena počast žrtvama ovih užasnih zločina", navodi se u pismu Krivokapića.

Bonus video: