SDP na lokalnim izborima u Bijelom Polju nastupa samostalno

"Smatramo da je dosadašnja koaliciona lokalna vlast radila dobro, ali i da je mogla i morala u pojedinim segmentima raditi brže i bolje na rješavanju određenih problema"
12 komentar(a)
Ažurirano: 28.12.2013. 15:28h

Socijaldemokratska partija (SDP) na lokalnim izborima u Bijelom Polju nastupiće samostalno, odlučio je Opštinski odbor te partije.

"Smatramo da je dosadašnja koaliciona lokalna vlast radila dobro, ali i da je mogla i morala u pojedinim segmentima raditi brže i bolje na rješavanju određenih problema, a koji se direktno tiču građana naše opštine. Socijaldemokratska partija posjeduje ljude koji imaju znanja, volje i upornosti, da kroz pravilno korišćenje lokalnih resursa zajednički popravimo postojeće stanje i učinimo bolju budućnost naše opštine i svih naših sugrađana", navodi se u saopštenju OO SDP Bijelo Polje.

Dodaje se da u SDP-u Bijelo Polje vide kao poljoprivredni, turistički, trgovački, obrazovni, kulturni i sportski centar regiona, sa razvijenom saobraćajnom i komunalnom infrastrukturom i pozitivnom preduzetničkom klimom.

"Jedan od naših ciljeva je unaprjeđenje rada lokalne samouprave kako bi ona postala istinski servis u službi građana, uz punu valorizaciju raspoloživih resursa i afirmaciju logike dobrog domaćina, punu vladavinu prava, poštovanje načela socijalne pravde, jednakosti, solidarnosti i humanosti. Jedan od naših strateških ciljeva je i svakako briga o mladima i stvaranje jednakih šansi za njihovo zapošljavanje, jer su upravo oni najsnažniji razvojni potencijal svakog grada", dodaje se u saopštenju.

Na sjednici na kojoj je jednoglasno usvojena izborna platforma i formiran opštinski izborni štab, prisustvovalo je 45 članova opštinskog odbora, članovi Predsjedništva, kao i menadžer za OO SDP Bijelo Polje, Damir Šehović.

Bonus video: