Vešović: DPS zaštitnik demokratije se raduje konkurenciji

Vjerovatno ni oni sami ne razumiju baš najbolje šta pokušavaju da ponude našoj javnosti
16 komentar(a)
Časlav Vešović, Foto: Zoran Đurić
Časlav Vešović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.12.2013. 14:46h

Demokratsku partiju socijalista raduje veća konkurencija na političkoj sceni Crne Gore, pa makar ona nastajala stidno, sakrivena iza nevladinih organizacija i konsolidovana neostvarenim političkim ambicijama.

Međutim, analizirajući njihovu startnu političku platformu, teško možemo očekivati da će doći do većeg kvaliteta ponude na izborima. Naime, Forum 2010 poziva Demokratski front u “državotvorni blok”.

Da li to znači da pozivaju Predraga Bulatovića i Andriju Mandića, lidere bloka protiv nezavisnosti Crne Gore, kao i sve ostale uz Lekića koji su se protivili crnogorskoj državnosti?

Forum pokušava da objedini u “državotvorni blok” sve političke partije sa namjerom da pobijede DPS – najjaču i vodeću snagu obnove crnogorske državnosti, koja je danas na čelu njenog evropskog i NATO puta.

Vjerovatno ni oni sami ne razumiju baš najbolje šta pokušavaju da ponude našoj javnosti.

Očito je sujeta jača od političke snage, a potreba za osvetom magli državnu i političku odgovornost. Neka oni nastave da se pozivaju i igraju gluvih telefona u namjeri da jurišaju na partiju koja je zaštitnik demokratske Crne Gore, koja je svoj autoritet potvrdila na nedavno završenim lokalnim izborima i koja po istraživanjima javnog mnjenja uživa ubjedljivo najveće povjerenje građana koje konstatno raste, ali neka to ne rade ljuti, sujetni i gladni moći, jer to nije dobro za Crnu Goru.

Bonus video: