Mladi SNP-a izabrali članove Odbora Glavnog grada

Za sekretara Asocijacije izabran je student građevine Dejan Mešter, a za portparola student Pravnog fakulteta Jovana Popović
111 pregleda 6 komentar(a)
Milica Kaluđerović, Foto: Luka Zeković
Milica Kaluđerović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.12.2013. 15:43h

Predsjednica Odbora Asocijacije mladih SNP Glavnog grada biće član Glavnog odbora te partije, ekonomista Milica Kaluđerović, odlučeno je na jučerašnjoj izbornoj konferenciji Asocijacije.

Kako je saopšteno iz Medijskog centra SNP-a, za potpredsjednike Asocijacije izabrani su ekonomista Sonja Radunović, apsolvent Ekonomskog fakulteta Danilo Šaranović, i studentkinja Filozofskog fakulteta Marija Pavićević.

Za sekretara Asocijacije izabran je student građevine Dejan Mešter, a za portparola student Pravnog fakulteta Jovana Popović.

“Na izbornoj konferenciji iskazana je bezrezervna spremnost i odlučnost mladih SNP da se aktivno uključe u političku akciju sa ciljem promjena na bolje sadašnjeg sivila aktuelne društvene zbilje koje ne nudi perspektivu mladim ljudima, osim onom malom broju koji prihvataju da nekritički slijede politiku DPS i SDP. Mladi SNP Glavnog grada prepoznali su da je prva i prava prilika da započnu toliko nužne društvene promjene u Crnoj Gori promjenom aktuelne neodgovorne i nelegitimne DPS vlasti u Glavnom gradu. Tu priliku neće propustiti, svjesni svog kadrovskog potencijala koji postoji kod mladih SNP, iskazujući punu spremnost i sa osjećajem odgovornosti da preuzmu svoj dio obaveza u budućem vođenju poslova Glavnog grada”, saopšteno je iz SNP-a.

Bonus video: