DPS: Demokrate u Baru potpuno irelevantna skupina

Demokrate su ranije poručile barskom odboru DPS-a da će u sljedeće četiri godine biti njihova "prava politička noćna mora"
3 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 04.08.2018. 14:24h

Demokratska Crna Gora je svojim bizarnim saopštenjima definitivno postala noćna mora građanima Crne Gore, a u Baru danas predstavljaju potpuno irelevantnu političku skupinu, bez uticaja na donošenje odluka u lokalnom parlamentu, poručuju iz barskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Demokrate su ranije poručile barskom odboru DPS-a da će u sljedeće četiri godine biti njihova "prava politička noćna mora".

"Smatramo da je vrijeme da vas u Baru podsjetimo na nekoliko činjenica. Prvo, teško se možemo sjetiti koliko ste glasova osvojili na majskim izborima, ali nemamo nikakvu dilemu oko toga da danas u Baru predstavljate potpuno irelevantnu političku skupinu, bez uticaja na donošenje odluka u lokalnom parlamentu. Dakle, da vam uprostimo, toliko ste politički značajni da je potpuno svejedno da li prisustvujete sjednicama SO Bar, ili ne. Drugo, vaši neprimjereni izlivi političkog diletantizma svjedoče o tome da ste "oboljeli od značaja", i da nijeste svjesni svoje objektivne "veličine". Zato se ponašate karikaturalno, koprcajući se baš kao i vaš lider, o čijem se predizbornom nastupu u Baru još i danas zbijaju šale. I treće, ono što do vas u lokalnom odboru izgleda još uvijek nije stiglo, su najnoviji rezultati istraživanja javnog mnjenja nakon lokalnih i predsjedničkih izbora, koji s razlogom predstavljaju pravu noćnu moru centrali vaše partije. Da vas više ne zatrpavamo informacijama, ne brinite oko vlasti u Baru i onoga na šta nemate ama baš nikakvog uticaja. Bolje sačuvajte snagu za ono što vam predstoji u narednom periodu, sigurno će vam biti jako potrebna", stoji u reagovanju OO DPS Bar.

Bonus video: