Marković čestitao Dan opštine Plužine

On je dodao da je uvjeren da će povećanje agrobudžeta od 26,8 odsto u odnosu na prošlu godinu doprinijeti i povećanju poljoprivredne proizvodnje, te da će domaćini pivskog kraja iskoristiti prednosti te Vladine podrške
78 pregleda 0 komentar(a)
Viktor Orban, Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Viktor Orban, Duško Marković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.08.2018. 16:47h

Predsjednik Vlade, Duško Marković, čestitao je građanima Plužina, rukovodstvu Opštine i odbornicima u lokalnom parlamentu, Dan opštine, koji se obilježava sjutra.

"Ovogodišnji Dan Opštine Plužine dočekujemo u ambijentu ekonomskog rasta, kao država članica NATO-a, na stabilnom putu ka članstvu u Evropskoj uniji (EU). Sve naše aktivnosti na međunarodnom planu pomažu nam da održimo zemlju sigurnom, privučemo investicije i unaprijedimo poslovni ambijent", navodi se u čestitki upućenoj predsjedniku Opštine i lokalnog parlamenta, Mijušku Bajagiću i Petru Mitriću.

Marković je poručio da potencijali, kojima je priroda nesebično obdarila plužinski kraj, u narednom periodu treba da budu stavljeni u službu razvoja i većeg zapošljavanja, kao preduslova daljeg ukupnog društvenog napretka.

On je dodao da je uvjeren da će povećanje agrobudžeta od 26,8 odsto u odnosu na prošlu godinu doprinijeti i povećanju poljoprivredne proizvodnje, te da će domaćini pivskog kraja iskoristiti prednosti te Vladine podrške.

„Partnerstvo Vlade, koje je pruženo svim lokalnim samoupravama, biće dodatni podstrek da zajednički doprinosimo boljem kvalitetu života građana Plužina, ali i svih u Crnoj Gori“, poručio je Marković.

Bonus video: