Front: Neki su zaboravili kako je Vujanović pobijedio

U DF-u su ocjenili da opozicija ne smije ispustiti iz vida činjenicu da je Lekiću pobjeda oteta i da za većinu opština i građana “Vujanović nije niti može biti predsjednik"
84 pregleda 15 komentar(a)
Miloje Pupović, Foto: Goran Malidžan
Miloje Pupović, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 22.11.2013. 21:10h

Politički subjekti i svi koji su podržali kandidaturu Miodraga Lekića za predsjednika Crne Gore, moraju pokazati više političke odgovornosti u procesu dokazivanja istine da je Lekić pobijedio na izborima, ocjenjeno je iz Demokratskog fronta.

U tom političkom savezu indirektno su kritikovali gradonačelnika Pljevalja Miloja Pupovića iz Socijalističke narodne partije (SNP), što je prisustvovao svečanoj sjednici na kojoj je bio i predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.

“O ovim stvarima bilo je neophodno voditi računa u svakoj od opština gdje je opozicija sa državnog nivoa na vlasti, pa je shodno tome trebalo imati činjenice u vidu i prilikom proslave Dana Pljevalja. Odbornici DF-a nijesu prisustvovali sjednici kojoj je prisustvovao potpredsjednik DPS-a i umišljeni predsjednik Vujanović”, saopšteno je iz medijskog pula DF-a.

U Frontu su ocjenili da opozicija ne smije ispustiti iz vida činjenicu da je Lekiću pobjeda oteta i da za većinu opština i građana “Vujanović nije niti može biti predsjednik sa izbornim legitimitetom”.

DF, SNP i Pozitivna Crna Gora su podržali Lekića na izborima, i protestvovali nakon objavljivanja rezultata optužujući DPS da je “pokrala izbore”.

"Onaj koji zaboravi ili se ne sjeća na koji način je Vujanović po treći put sjeo na mjesto predsjednika, rizikuje osudu javnosti i konstataciju da nije mislio ozbiljno kada je zajedno sa nama, sa pravom, za Vujanovića tvrdio da je predsjednik bez legitimiteta”, saopšteno je iz DF.

Bonus video: