Rastoder: Da je do DPS-a bilo bi kao sa Tuzima

“Sada su svi bili za obnovu Crne Gore i mir, kao i obnovu opštine. Lijepo je što je neke kampanja natjerala da prvi put dođu u Petnjicu i vide šta sve ima”
67 pregleda 2 komentar(a)
Rifat Rastoder, Foto: Arhiva "Vijesti"
Rifat Rastoder, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 14.11.2013. 09:27h

Petnjica nikad ne bi bila opština da se o tome pitala Demokratska partija socijalista (DPS), izjavio je potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Rifat Rastoder.

Komentarišući navode premijera Mila Đukanovića na promotivnom skupu u Petnjici da građani znaju da im je DPS obezbijedila obnovu statusa punopravne opštine, Rastoder je kazao da je Đukanovićeva stranka samo obećavala opštinu, ali ništa nije radila da se to i ostvari.

“Kao što Tuzi i Golubovci još nisu opštine i ne znamo kada će biti, tako ni Petnjica ne bi bila punopravna da su se pitali oni koji tvrde da su najzaslužniji. Zahvalan sam svima koji su pomogli, ali da smo se oslanjali na tu podršku, opštine nikad ne bi bilo. Građani to znaju i pokazuju nam u kampanji”, kazao je Rastoder.

Đukanović je na konvenciji u Petnjici poručio biračima da ne bi bilo pametno, ni lojalno, okrenuti leđa onima koji su im donijeli opštinu.

“Sada su svi bili za obnovu Crne Gore i mir, kao i obnovu opštine. Lijepo je što je neke kampanja natjerala da prvi put dođu u Petnjicu i vide šta sve ima”, kazao je Rastoder.

Bonus video: