Pismo podrške Pozitivnoj iz Beča, uoči lokalnih izbora na Cetinju

"Dajem punu podršku Pozitivnoj Crnoj Gori, a time i upotrebi evropskih osnovnih vrijednosti, kao i vrijednosti održivog razvoja i vladavine prava"
4 komentar(a)
Dragan Cvetković, Foto: Pozitivna CG
Dragan Cvetković, Foto: Pozitivna CG
Ažurirano: 13.11.2013. 14:53h

Zamjenica gradonačelnika Beča, Maria Vasilakou, uputila je pismo podrške nosiocu liste Pozitivne Crne Gore na Cetinju Draganu Cvetkoviću.

Kako se navodi u saopštenju Pozitivne, Vasilakou je kazala da "politički program Pozitivne stremi uspješnoj vladavini i upravljanju Cetinjem".

"Potpuno sam sigurna da ćete ih vašom predanošću i posvećenošću i ostvariti. Dajem punu podršku Pozitivnoj Crnoj Gori, a time i upotrebi evropskih osnovnih vrijednosti, kao i vrijednosti održivog razvoja i vladavine prava. Kada govorimo o Cetinju, ne smijemo zaboraviti da se taj grad još prije mnogo vremena izborio za svoje mjesto u Evropi. Ja sam od 2010. zamjenica gradonačelnika Beča i raduju me da se mogu osvrnuti na dugogodišnji kontakt koji imaju naša dva grada, a koji doseže do XIX vijeka", navodi se u pismu.

Ona je istakla da izuzetno cijeni duboke i duge veze u oblasti kulture koje njeguju i povezuju Cetinje i Beč i podsjetila da je najpoznatije crnogorsko knjževno djelo Gorski vijenac prije više od jednog ipo vijeka objavljeno u Beču.

Vasilakou je dodala "želim Vam puno uspjeha na predstojećim izborima, kao i u budućem političkom životu".

Bonus video: