SDP: Pobjeda se ponaša kao DPS-ov partijski bilten

"DPS svoj strah od gubitka vlasti ne može nadoknaditi ni predizbornim radovima, ni medijskim spinovanjem Pobjede"
16 komentar(a)
Pobjeda, Foto: Luka Zeković
Pobjeda, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.11.2013. 13:47h

Socijaldemokratska partija najoštrije je osudila ponašanje državnog dnevnog lista Pobjeda u predizbornoj kampanji, u susret predstojećim lokalnim izborima.

"Pobjeda koja se kao državni medij finansira novcem građana Crne Gore, pa samim tim i svih građana Cetinja, ponaša se poput partijskog biltena svakodnevno dajući ogroman medijski prostor pojedincima sa liste odborničkih kandidata DPS-a. Medij koji bi, kao državni, morao biti iznad politike i svih partija direktno je, po ko zna koji put, u funkciji promovisanja jedne politike na veoma očigledan i u odnosu na građane Cetinja, nekorektan način", navodi SDP u saopštenju.

SPD ukazuje da smo svakodnevno svjedoci naručenih intervjua predstavnika DPS-a koje se utrkuju u pohvalama na svoj i račun akutelne vlasti.

"U tom veoma jeftinom i predvidljivom scenariju, koji jako liči na devedesete godine, cilj je samo jedan-sačuvati vlast po svaku cijenu i pokušati „farbanjem“ građana Cetinja, ofarbati ono što se zadnjih dana ne može postići krečenjem fasada, asfaltiranjem i drugim, predizbornim radovima.

Socijademokratska partija će kampanju završiti na demokratski i fer način, uvjereni da je građanima Cetinja sve jasno i da DPS svoj strah od gubitka vlasti ne može nadoknaditi ni predizbornim radovima, ni medijskim spinovanjem Pobjede. Građani Cetinja će glasati za promjene i masovnom podrškom istinskim opozicionim partijama smijeniti aktuelnu lokalnu vlast", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: