DPS Cetinje: Kako će Pozitivna riješiti problem sa vodom, kad ga nema

U toj stranci su se joše jednom osvrnuli i na kako kažu “prelaze Cvetkovića iz jedne u drugu stranku”
59 pregleda 18 komentar(a)
Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 10.11.2013. 12:19h

Opštinski odbor DPS- a na Cetinju nazavao je “inovativnim segementima” tribinu Pozitivne Crne Gore na kojoj je nosilac te liste Dragan Ćiro Cvetković sa gostom iz Bugraske građanima Cetinja predočio kako riješiti problem vodosnabdijevanja.

U saopštenju koje potpisuje “služba za informisanje DPS-a” pitaju se da li je Cvetković “građanima govorio o tome kako će riješiti ono što je već riješeno, kako će ukinuti već ukinute dnevne restrikcije, kako će napraviti korake koji su već napravljeni i kako će u vodovodnom sistemu grada zamijeniti ono što je već zamijenjeno”.

"Ipak, u toj je priči nešto sasvim čudno i nerazjašnjeno. Jer, nije valjda to onaj isti gospodin Ćiro koji je vodio Javno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ ka ambisu? Ma, mora da to nije isti gospodin Ćiro za čijeg su 'šefovanja' dnevne restrikcije na Cetinju trajale 18 časova?

Ne vjerujemo ni da je to onaj gospodin Ćiro koji je patentirao praksu izmišljenih 'kvarova' na vodovodnoj mreži. A ipak, možda je to, na koncu, isti onaj gospodin Ćiro koji je sopstveno preduzeće tužio za sumu od 16.000 eura zbog 'usavršavanja u inostranstvu', kada je, zapravo, zbog nepojavljivanja na poslu suspendovan iz sopstvenog preduzeća?", navodi se u saopštenju DPS-a.

U toj stranci su se joše jednom osvrnuli i na kako kažu “prelaze Cvetkovića iz jedne u drugu stranku”.

"Teško je ne zapaziti da je ista osoba na izborima 2005. godine bila 32. na izbornoj koalicionoj listi DPS-SDP, a kroz četiri godine – na koalicionoj listi LP-GP. Danas, gospodin Ćiro nastupa kao lokalni lider Pozitivne Crne Gore, a već sjutra naći će novo jato. Tužna je to biografija cetinjskog prvaka u skoku iz stranke u stranku-navode u DPS-u.

Bonus video: