Veljović postrojio policajce: Do izbora da utiču na terenu da se glasa DPS

Savjetnik predsjednika i bivši šef policije postrojio policajce iz rodnog grada, sedam dana uoči lokalnih izbora
78 pregleda 34 komentar(a)
Ažurirano: 10.11.2013. 11:40h

Bivši šef policije i nekadašnji komandant Specijalne antiterorističke jedinice Veselin Veljović, juče je u kampu “Zlatica” u Podgorici održao predavanje desetinama policajaca, od kojih je većina porijeklom iz Mojkovca.

Nezvanični, ali pouzdani izvori “Vijesti” tvrde da je on na nenajavljenom skupu davao uputstva policajcima šta treba da urade do subote, kada se održavaju lokalni izbori u Mojkovcu.

Veljović je, međutim, “Vijestima” rekao da ta informacija nije tačna i da je on organizovao skup na kome je policajcima pričao o NATO integracijama.

Reporteri “Vijesti” zabilježili su juče da se više od 20 civila parkiralo ispred policijskog kampa, a zatim kroz središnju kapiju ulaze u sjedište elitnih policijskih jedinica.

Jasno je da učesnici skupa nijesu birani po funkcijama, a većini je zajedničko to što su policajci ili civili čije je porijeklo iz Mojkovca.

Veljović je, kako navodi izvor sa sastanka, poručio policajcima, starješinama i inspektorima da do izbora budu u mojkovačkom kraju i daju sve od sebe da utiču na članove porodica, rođake, komšije, plemenike da izađu i glasaju za DPS.

Opširnije u štampanom izdanju za 10. novembar

Galerija

Bonus video: