Pozitivna: Mojkovčani da iskoriste šansu

Predstavnici te partije i Foruma mladih danas su na centralnom trgu razgovarali sa građanima Mojkovca i predstavili program
67 pregleda 4 komentar(a)
Mojkovac, Foto: Vesko Belojević
Mojkovac, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 09.11.2013. 15:22h

Pozitivna Crna Gora pozvala je Mojkovčane da iskoriste šansu i okupe se oko dobra tog grada a ne, kako su poručili, partijskih interesa i privilegija pojedinaca.

Predstavnici te partije i Foruma mladih danas su na centralnom trgu razgovarali sa građanima Mojkovca i predstavili program.

Nosilac liste Pozitivne za Mojkovac, Veljko Dedejić, kazao je da je ta partija Mojkovčanima ponudila realan plan koji može biti ostvraljiv sa novom i odgovornom politikom i omogućiti kvalitetan život svim građanima.

Prema njegovim riječima, Mojkovac može da živi od svog rada i postaće mjesto gdje će mladi i školovani ljudi zasnivati radni odnos i ostajati a ne odlaziti kao što je to bilo prethodnih decenija.

"Naš grad ima razvojni potencijal jer je pogodan za razvoj stočarstva, voćarstva i ratarstva. Kroz sistem zadruga, koje će se baviti interesima proizvođača, organizovaćemo otkup šumskih plodova, bilja, poljoprivrednih i mliječnih proizvoda", poručio je Dedejić.

Kako je rekao, planskom sječom šuma i redovnim pošumljavanjem biće stvoreni uslovi za razvoj šumarstva i drvoprerade.

"Iniciraćemo stvaranje Industrijsko-investicione zone u Mojkovcu i budućim investitorima ponuditi gotove projekte privatnog-javnog partnerstva sa Opštinom Mojkovac. Mi obećavamo samo ono za šta garantujemo rokove, a sve što učinimo više biće na dobro svih nas", poručio je Dedejić.

Bonus video: