Drecun: DPS je na Cetinju već realizovao to što Medojević obećava

Drecun je Medojeviću "uputio u činjenicu da su u fabričkim halama 'Oboda' već realizovane nove investicije, kao i na drugim lokacijama u gradu"
58 pregleda 16 komentar(a)
Ažurirano: 30.10.2013. 08:01h

Kandidat za odbornika na listi "Da pobijedi Cetinje! – Milo Đukanović" Božidar Drecun, poručio je poslaniku Nebojši Medojeviću, da je jučerašnjom pričom o razvojnim projektima na Cetinju "još jednom pokazao svoju političku 'zrelost' i svoje 'znanje'.

"Demokratska partija socijalista iskazuje žaljenje zbog činjenice da je jučerašnji Medojevićev nastup na Cetinju ispratio mali broj naših sugrađana. Jer, kada su u pitanju programi zabavnog karaktera – njima obično prisustvuje znatno više posjetilaca. Ukoliko postoji saglasnost od strane gospodina Medojevića, DPS iskazuje punu spremnost da predloži gradskim vlastima da se njegov kabare uvrsti u program narednog „Ljeta u Prijestonici", kaže Drecun.

On je Medojeviću "uputio u činjenicu da su u fabričkim halama 'Oboda' već realizovane nove investicije, kao i na drugim lokacijama u gradu".

"Gospodine Medojeviću, pošto nijeste upućeni, upravo lokalna uprava još početkom godine implementirala je stimulativne mjere za investitore kojih ste se vi sjetili dvadeset dana pred lokalne izbore. I na kraju, kako je to već rečeno ranije, u cetinjskom duhu - sljedeći put kad budete na kružnom toku na ulazu na Cetinje, skrenite desno da vas 'ne bači đe drugo'", završio je svoje obraćanje Drecun.

Bonus video: