Latković: Nova na Cetinju nije bila od kako su vitlali oružjem u "Grandu"

Latković je u svom regovanju Vučurovića “upoznao” sa osnovnim informacijama o Cetinju od prosječne nadmorske visine, preko teritorije koju zahvata...
345 pregleda 9 komentar(a)
Vidak Latković, Foto: Arhiva Vijesti
Vidak Latković, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 29.10.2013. 20:02h

Kandidat za odbornika u cetinjskom parlamentu ispred DPS-a, Vidak Latković, kazao je "da mu je drago što su predstojeći lokalni izbori pobudili interesovanja funkcionera Nove srpske demokratije za Cetinje, jer kako na Cetinju nijesu bili od dana kada su Cetinjanima prijetili i vitlali oružjem u hotelu „Grand“, onda im jedino preostaje da svoja nagla interesovanja predoče putem saopštenja za medije iz svoje centrale”.

Latković je poručio funkcioneru NOVE Jovanu Vučuroviću da mu u DPS ne zamjeraju na izjavama da na Cetinju nije ništa urađeno, jer “kako uopšte zamjeriti nekome ko nema predstavu što je sve urađeno na Cetinju, kako je na Cetinju i kako Cetinje izgleda, ako taj neko ni sam ne pamti kad je posljednji put bio u našem gradu”.

Latković je u svom regovanju Vučurovića “upoznao” sa osnovnim informacijama o Cetinju od prosječne nadmorske visine, preko teritorije koju zahvata, do činjenice da je Cetinje stub crnogorske države.

"I što je još bitnije, od svog nastanka, sve do danas, Cetinje je predstavljalo suštu suprotnost svemu za što se vi zalažete. Zbog toga, nemojte brinuti za Cetinje. Jer, kad se zna od koga je – onda je jasno da je ta pažnja neiskrena. Razmišljajte, kao i uvijek, o nekim drugim sredinama i nekim drugim, nepostojećim granicama – u skladu sa ključnim ciljevima vaše političke frakcije", kazao je Latković.

On je predstavnicima NOVE kazao “da nije bilo neophodno da se svrstavaju u protivnike prijedloga zakona o Prijestonici, koji bi donio dobrobit Cetinjankama i Cetinjanima.

"Znamo mi isuviše dugo da ste vi oduvijek bili na toj strani. A o tome koliko je u posljednje tri godine urađeno na Cetinju, sudiće građani. A građani će izabrati – da pobijedi Cetinje", zaključio je Latković.

Bonus video: