izbori u mojkovcu

Pozitivna će inicirati stvaranje industrijsko-investicione zone

Promovišući program Pozitivne, Dedejić je rekao da su nova radna mjesta, efikasna lokalna vlast ciljevi stranke za bolji život svih građana
3 komentar(a)
Mojkovac, Foto: Vesko Belojević
Mojkovac, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 28.10.2013. 16:19h

Pozitivna Crna Gora će inicirati stvaranje industrijsko-investicione zone i obezbijediti posebne olakšice i subvencije za svako novootvoreno radno mjesto u njoj, saopštio je nosilac liste te stranke u Mojkovcu, Veljko Dedejić.

On je kazao da investitori moraju prepoznati Mojkovac kao sigurno mjesto za svoje investicije, dok bi gradska uprava trebalo da ih iskoristi i tako omogući ekonomski rast i razvoj.

Dedejić je poručio sugrađanima da 16. novembra biraju srcem, jer je, kako smatra, vrijeme da Mojkovac postane grad u kojem će ljudi zasnivati svoje porodice i živjeti od svog rada.

Promovišući program Pozitivne, Dedejić je rekao da su nova radna mjesta, efikasna lokalna vlast ciljevi stranke za bolji život svih građana Mojkovca.

"Mojkovac mora imati odgovornu vlast, efikasnu javnu administraciju, stabilne javne finansije i uspješne privredne subjekte, koji će građanima omogućiti kvalitetan život”, poručio je Dedejić.

Predstavnici Foruma mladih Pozitivne danas su podijelili promotivni materijal kako bi građane upoznali sa programom Pozitivne za Mojkovac.

Preporučujemo za Vas