CETINJSKI IZBORI

Bojović: Spremni smo za postizbornu većinu, poraz DPS je realan

On je poručio da opozicione partije moraju da se uozbilje i posvete rješavanju brojnih ekonomskih problema Cetinja
12 komentar(a)
Rade Bojović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Rade Bojović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.10.2013. 09:47h

Poraz Demokratske partije socijalista na Cetinju je realan, a takav ishod može podstaći političke promjene u Crnoj Gori, kaže Rade Bojović iz Pravedne Crne Gore.

"Raspoloženje većine građana je takvo - da je realan izborni poraz DPS-a, čime bi se ujedno poslala poruka o početku ubrzanog kraja štetočinskog privatno-partijskog načina vladanja. Zato i smjena DPS-a u crnogorskom državotvornom i slobodarskom središtu ima višestruki politički i društveni značaj", poručli su iz Pravedne.

On je poručio da opozicione partije moraju da se uozbilje i posvete rješavanju brojnih ekonomskih problema Cetinja, a da je njegova partija spremna da bude dio većine nakon izbora koja će se posvetiti sprovođenju reformi.

"Zato je tokom izborne kampanje važno da novinari i nezadovoljni građani Cetinja testiraju sve izborne liste s jednim prostim pitanjem: Da li ste protiv DPSa i da li ste spremni da javno kažete da nećete praviti postizbornu koaliciju sa DPSom? Tako će crnogorska javnost znati: ko je za promjene, ko drži riječ, ko vrda a ko lažno obećava", zaključuje Bojović.

Preporučujemo za Vas