DPS predao listu na Cetinju: Naša vizija nema alternativu

"Lista „Da pobijedi Cetinje – Milo Đukanović“ u predstojećoj kampanji će građanima ponuditi isključivo konkretna djela koja su iza njih, kao jedinu mjerodavnu preporuku"
15 komentar(a)
DPS Cetinje, Foto: Danijela Lasica
DPS Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 21.10.2013. 12:17h

Gradonačelnik Cetinja i nosilac liste DPS-a na predstojećim izborima, Aleksandara Bogdanović poručio je “da je lista kojom izlaze na izbore pobjednička, i da njihova vizija nema alternative”.

Govoreći ispred zgrade Skupštine Opštine, nakon što je njegova stranka predala spisak od 33 kandidata za lokalni parlament, Bogdanović je kazao da će lista „Da pobijedi Cetinje – Milo Đukanović“ u predstojećoj kampanji građanima ponuditi isključivo konkretna djela koja su iza njih, kao jedinu mjerodavnu preporuku.

"A sve što je iza nas, najbolja je garancija da ćemo i dalje beskompromisno raditi u interesu Cetinja. U prethodne tri godine, uradili smo mnogo – iza nas su desetine projekata, niz aktivnosti, novi objekti i privredni sadržaji u našem gradu. Ali, pred nama je još zahtjevniji rad, kako bi Cetinje još snažnije krenulo tokovima razvoja", kazao je Bogdanović.

On je dodao "da Cetinje mora biti grad sa pogledom u budućnost".

"A ona se gradi svakim korakom napravljenim u sadašnjici. Grad socijalne sigurnosti, kulture i napretka, a prije svega grad u kojem ćemo nastaviti da radimo, za doborobit i u interseu svih naših građana", kazao je Bogdanović.

On je istakao da DPS ovog puta na izbore izlazi sa sa listom mladosti, listom nade, iskustva, humanosti i rada.

"Listom ljudi koji su rođeni na Cetinju, spremni da se oduže svom gradu, jer u njemu vide svoju budućnost", rekao je Bogdanović.

Bonus video: