I Pozitivna predala listu: Diktiraćemo tempo promjena na Cetinju

"Naša stranka će dominirati i u gradskom parlamentu i u izvršnoj vlasti", siguran je nosilac liste Dragan Ćiro Cvetković
91 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 18.10.2013. 15:57h

Odborničku listu sa 33 imena predala je danas i Pozitivna Crna Gora - Srcem za Cetinje.

Nosilac liste ispred Pozitivne je Dragan Ćiro Cvetković kazao je da će sa strankom koju predstavlja od novembra krenuti političke promjene i demokratska smjena vlasti, a da će Pozitivna Crna Gora voditi i diktirati tempo tih promjena.

"Naša stranka će dominirati i u gradskom parlamentu i u izvršnoj vlasti. I to ne zbog toga što nam druge partije šalju dobre želje, već zato što je građanima Cetinja jasno da smo mi stranka koja donosi dugo očekivane promjene", kazao je Cvetković.

Predsjednik OO Pozitivne kazao je da njihova stranka nema potrebu da licitira sa postizborim koalicijama i naglasio da slični programi mogu olakšati postizborne koalicije.

“Pozitivna je garant političkih promjena i u Prijestonici i u Crnoj Gori. Slobodni građani Cetinja, koji ne mogu i neće da budu nijemi posmatrači eutanazije prijestonog grada, daće nam većinsko povjerenje. A mi ćemo, kad bude vrijeme da se formira vlast, svakako ispoštovati izbornu volju gradjana", kazao je Cvetković.

Kandidat za odbornika ispred Pozitivne, sportista Ratko Đurković, poručio je “da je Pozitivna na Cetinju spoj mladosti i iskustva koji je spreman da svoje znanje i rad stavi na raspolaganje gradu”.

Bonus video: