Pozitivna poklonila HTZ opremu cetinjskoj bolnici

"Hvala vam u ime našeg kolektiva i nadam se da će ovakvih donacija od vas I ostalih biti još više", kazao je Gazivoda
13 komentar(a)
Ažurirano: 17.10.2013. 12:46h

Predstavnici Pozitivne Crne Gore uručili su donaciju u vidi HTZ opreme Operacionom bloku hiruškog odjeljenja bolnice ''Danilo I'' na Cetinju.

Cetinjsku bolnicu posjetili su potpredsjednica Pozitivne Azra Jasavić, predsjednik i član Opštinskog odbora Cetinje Dragan Ćiro Cvetković i dr Mihailo Babović, i opremu dali direktoru bolnice Ivanu Gazivodi.

Gazivoda se zahvalio na donaciji i kazao “da od toga može da bude samo dobro bolnici, bez obzira na koji način i kojim putem dolazile donacije”.

"Hvala vam u ime našeg kolektiva i nadam se da će ovakvih donacija od vas iostalih biti još više", kazao je Gazivoda.

Predsjednik OO Pozitivne Crne Gore Dragan Ćiro Cvetković kazao je da je socijalna politika stub svake ozbiljne politike i gradske vlasti, te da njegova stranka nudi jasan program za podršku penzionerima, trudnicama, porodiljama, mladima i nezaposlenima, licima sa smanjenom pokretljivošću i socijalno osjetljivim grupama.

"Očigledno je da crnogorskom društvu treba više solidarnosti i socijalne pravde. Institucija pomoći čovjeka čovjeku, fondacije i zadužbine su, nažalost, izgubljene ili zaboravljene kategorije", kazao je Cvetković.

Član Pozitivne, inače predsjednik sindikalne organizacije bonice Danilo I Mihailo Babović, kaže da je svaka donacija dobrodošla, ali da su smatrali da kacenat treba stvaiti baš na elementarnu opremu koja je neophodna osoblju za rad.

Potpredsjenica Pozitivne Azra Jasavić, kazala je da sve partije treba da krenu njihovim putem i da imaju više osjećaja za potrebe zdravstva i zaposlenih u zdravstvenim ustanovama”.

Galerija

Bonus video: