Mladi DPS-a: Poznat rukopis u saopštenju mladih Pozitivne

U DPS-u smatraju da bi autorima objave mladih Pozitivne najbolje pristajala uloga Triggera
4 komentar(a)
Cetinje, Foto: Booking.me
Cetinje, Foto: Booking.me
Ažurirano: 11.10.2013. 16:37h

Povodom saopštenja mladih PCG reagovao je Savjet mladih Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gore – Cetinje. Oni su kazali da je “rukopis” u saopštenju poznat.

“Neostvareni lider u pokušaju, nekad jedan od najvećih gubitnika među rukovodiocima cetinjskih javnih preduzeća, jedan od lokalnih rekordera u skoku iz stranke u stranku, koji ovih dana očajnički trči od Bajica do Donjeg polja pokušavajući da okupi 33 osobe za stranačku listu, naglo je podmlađen“, kazali su oni.

Zato ističu da „neka bude kako „mladi“ tvrde“, da novi poslovni objekat na mjestu nekadašnje ruinirane „Tarine“ garaže ne postoji, kao ni novi sadržaji u nekadašnjem gornjem „Obodu“. osim njih, „dnevni centar u Bajicama ne postoji“, niti cetinjski privrednici koji su prošlih sedmica otvorili nova radna mjesta.

„Tmurni svijet 'neupućenih', začaurenih i očajnih, koji Cetinjanke i Cetinjane još jednom pokušavaju obmanuti“, ocijenili su mladi cetinjskog DPSa

„Znamo, već je to postalo zamorno i dosadno - kroz koju sedmicu isti će govoriti i kako ne postoji nova gradska tržnica. Ni autobuska stanica. Ništa ne postoji. Priznajemo - svakog jutra kad se probude, nepostojeći ljudi odlaze na nepostojeće poslove i svakog dana dolaze u interakciju sa nepostojećim građanima, u nepostojećim novim objektima“, navodi se u saopštenju. Ipak, smatraju da je stvarnost drugačija, ali su kazali da vjeruju „da će se „mladi“ Pozitivne Crne Gore, zbog sopstvenog dobra, trgnuti i napustiti taj svoj svijet“.

„Tmurni svijet 'neupućenih', začaurenih i očajnih, koji Cetinjanke i Cetinjane još jednom pokušavaju obmanuti“, ocijenili su mladi cetinjskog DPSa.

Poručili su da će, iako pojedinci to ne žele, Cetinje biti grad u kojem će se i dalje raditi, za Cetinjanke i Cetinjane.

„Tužno je to… Ali, kako to uvijek biva, bolan i težak poraz slijedi. Za takve što se iz svoje duboke tame prave da ne vide, koji obmanjuju i pritom baš ništa ne rade, niti su ikad uradili u korist sopstvenog grada - poraz je neizbježan“, naglašavaju oni.

Dodaju da bi autorima objave mladih Pozitivne Crne Gore najbolje pristajala uloga koju tumači Roger Lloyd Pack odnosno Trigger.

Bonus video: