Mladi Pozitivne: Mr.Lindharst, stvarnost na Cetinju nadmašuje "Mućke"

Ni Del Boj nije otvarao fabrike koje ne postoje, govorio o radnim mjestima kojih nema i obećavao što ne misli raditi, kako bi svoj proizvod prodao
0 komentar(a)
Nikolas Lindharst, Foto: Telegraph.co.uk
Nikolas Lindharst, Foto: Telegraph.co.uk
Ažurirano: 11.10.2013. 15:56h

Mladi Pozitivne Crne Gore Cetinje pozvali su proslavljenog glumca Nikolasa Lindharsta, koji je tumačio lik Rodnija u kultnoj seriji "Mućke", da posjeti Cetinje, jer ima priliku da snimi dokumentarac koji bi mogao nadmašiti dogodovštine iz legendarnog serijala.

Kako su saopštili, sigurni su da će Lindharst, ako odluči da ispuni ovaj zahtjev, ponijeti nezaboravne utiske.

"Samo što se ovdje ne radi o glumi, već ljudima koji rukovode gradom na način na koji bi im i Del Boj pozavidio"

“Uvjereni smo da ukoliko bi ga presrela mlađana rukovodeća DPS ekipa da se slika sa njim, da bi ga neodovoljivo podsjetili na njegovog partnera iz serije koji je maestralno tumačio lik Del Boja.

Samo što se ovdje ne radi o glumi, već ljudima koji rukovode gradom na način na koji bi im i Del Boj pozavidio.

Ni Del Boj u seriji nije otvarao fabrike koje ne postoje, govorio o radnim mjestima kojih nema i stalno obećavao nešto što ni ne misli raditi, samo kako bi svoj proizvod prodao”, navode iz PCG.

Smatraju da bi, ukoliko rukovodstvo Cetinja, “koje će njime upravljati još jedan mjesec”, bude voljno da učestvuje u dokumentarcu, to bi bio njihov “prvi istinski doprinos promociji turizma na Cetinju”.

Ističu da su sigurni da bi brojni turisti “pohrlili da vide kako u realnosti izgleda kada Del Boj upravlja jednim gradom”.

“Mladi Pozitivne Crne Gore iskazuju veliko poštovanje prema umjetničkim i estetskim dometima serijala

"Mućke" i izražavaju veliko zadovoljstvo što će Nikolas Lindharst posjetiti Crnu Goru i ovim putem mu žele najtopliju dobrodošlicu”, zaključuju iz ove partije.

Bonus video: