medijska predstava

Abazović: SDP da konačno raskine koaliciju sa DPS

"Ako se Krivokapić ne slaže sa politikom Vlade, SDP može i treba da izađe iz te Vlade odmah"
12 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2019. 10:35h

Socijaldemokratska partija (SDP) bi konačno trebala da sa riječi pređe na djelo i raskine koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), koja je Crnu Goru dovela na rub ekonomske propasti, smatra poslanik Pozitivne Crne Gore Dritan Abazović.

On je ocijenio da je sukob SDP-a i DPS-a, samo medijska predstava i da bi socijaldemokrate umjesto što, kako je rekao, pune medijske stranice navodnim neslaganjem sa svojim stvarnim šefom (Milom) Đukanovićem, mogli konačno sa riječi da pređu na djelo.

"I raskinu koaliciju koja je Crnu Goru dovela na rub ekonomske propasti", rekao je Abazović agenciji MINA. 

Abazović je rekao da sumnja da postoje neslaganja između SDP-a i DPS-a i poručio da postoji jednostavno i moralno jedino ispravno rješenje. 

"Nemam nikakvu dilemu da su stalna prepucavanja na relaciji SDP-DPS samo nastavak političke sapunice u kojoj besmrtna ljubav, nakon mnogih dramskih zaokreta, završava srećnim krajem"

"Ako se (Ranko) Krivokapić ne slaže sa politikom Vlade, SDP može i treba da izađe iz te Vlade odmah.

U protivnom, očigledno da se radi o još jednoj piramidalnoj prevari u kojoj je on gazda Jezda crnogorske demokratije, koji uvijek na kraju pomaže DPS", rekao je Abazović.

On ne očekuje da će doći do raskida vladajuće koalicije.

"Nemam nikakvu dilemu da su stalna prepucavanja na relaciji SDP-DPS samo nastavak političke sapunice u kojoj besmrtna ljubav, nakon mnogih dramskih zaokreta, završava srećnim krajem. 

I sve to na štetu građana Crne Gore kojima je nada u čudo zvano koalicioni rastanak, sve što im ova vlast nudi", kazao je Abazović.

Galerija

Preporučujemo za Vas