Pljevaljski imam o svojim ocjenama o DPS-u: Samo ćaskao

On je, tokom polemike sa prijateljima na Fejsbuku, nazvao DPS “fašistima” kojima Bošnjaci daju glasove
146 pregleda 12 komentar(a)
Samir Kadribašić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Samir Kadribašić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 04.10.2013. 14:14h

Glavni imam odbora Islamske zajednice u Pljevljima Samir Kadribašić je kazao sinoć da je sve što je napisao o DPS i BS na društvenoj mreži Fejsbuku, ”koja često podrazumijeva ćaskanje i određenu dozu šale i opuštene komunikacije” bila “interna” komunikacija sa prijateljima i poznanicima.

“Sve što sam napisao na društvenoj mreži FB je nešto što je, u opuštenoj atmosferi sa mojim prijateljima i poznanicima, bez pomisli da bi to moglo da bude naslovnica nekog dnevnog lista, interna komunikacija i nije stav institucije Islamske zajednice u kojoj radim, niti je stav Bošnjačke stranke, jer to ne može ni biti, s obzirom da nisam član nijedne političke partije”, saopštio je Kadribašić.

On je, tokom polemike sa prijateljima na Fejsbuku, nazvao DPS “fašistima” kojima Bošnjaci daju glasove i poručio da će skinuti kapu onom “če(t)lniku DPS-a” koji javno prizna gdje je bio i šta je radio 90-ih godina.

Kadribašić je jednom od prijatelja “iskreno kazao” da će kukati obojica, dok god budete davali glasove DPS-u i SDP-u.

“Institucija Islamske zajednice je u najtežim momentima bila za mir i dala značajan doprinos za suživot svih u Crnoj Gori. Ponavljam, da je sve to dobilo mnogo veću dimenziju, nego što u biti jeste i da je to bio moj lični stav u opuštenoj atmosferi”, kazao je Kadribašić.

Bonus video: