Svetlana Lekić na čelu Pozitivne Crne Gore u Andrijevici

Lekić je profesor razredne nastave a bila je i nosilac liste te partije na lokalnim izborima održanim ove godine i odbornica u gradskom parlamentu
250 pregleda 3 komentar(a)
Andrijevica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Andrijevica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 29.09.2013. 14:50h

Na sjednici Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u Andrijevici, Svetlana Lekić izabrana je za predsjednicu, saopšteno je iz te partije.

Iz Pozitivne su naveli da je Lekić profesor razredne nastave, da je bila nosilac liste na lokalnim izborima održanim ove godine kao i da je odbornica u gradskom parlamentu.

„Na sjednici odbora je izraženo zadovoljstvo interesovanjem i proširevanjem članstva u Andrijevici i postavljen plan razvoja u andrijevičkoj opštini za naredni četvorogodišnji period“, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, na sastanku je naglašeno da će Pozitivna nastaviti sa borbom za interese građana Andrijevice koji se, kako je ocijenjeno, nalaze u izuzetno lošoj ekonomskoj i socijalnoj sitiuaciji, „a koja je posljedica neodgovorne politike valadajuće koalicije u ovom gradu, kao i neispunjenih predizbornih obećanja“.

„U tom smislu će kroz rad u gradskom parlamentu i političkim djelovanjem, prije svega u komunikaciji sa građanima raditi na jačanju političke alternative u gradu koja će se odgovrno ponašati i ispunjavati izborna obećanja koja daje građanima“, poručili su iz Pozitivne.

Bonus video: