Bjelopoljska partija upisana u Registar političkih partija

"Bjelopoljska partija je samostalna partija slobodnih, ravnopravnih i odgovornih članova", navodi se u saopštenju
52 pregleda 7 komentar(a)
Bjelopoljska partija, Foto: Bjelopoljska partija
Bjelopoljska partija, Foto: Bjelopoljska partija
Ažurirano: 29.09.2013. 07:49h

Bjelopoljska partija upisana je u Registar političkih partija Crne Gore koja je, kako je saopšteno, već spremna za predstojeće lokalne izbore u Bijelom Polju, na koje planira da izađe samostalno.

"Mi smo prepoznali glavne probleme stanovništva Bijelog Polja zbog toga je i osnovana Bjelopoljska partija, a s tim u vezi ispred lica javnosti pojavićemo se, ne sa političkim lektirama kao što to većina političkih subjekta radi, već sa konkretnim potezima", navodi se u saopštenju te partije.

Oni navode da Bjelopoljcima trebaju nova radna mjesta i da će u tom pravcu imati najznačajniju ulogu.

"U opticaju su otvaranje sasvim novih djelatnosti u Bijelom Polju i veliki broj radnih mjesta. Za takve okolnosti tražićemo legitimitet, a oni koji ga već imaju, dok nijesu zakasnili, neka izvole već od sada da ispune svoja od ranije data obećanja. Ne misle valjda u predstojećem periodu da po kozna koji put sa kojekakvim napisanim mjerama i fingiranim projekcijama da ponovo traže legitimitet od građana Bijelog Polja. Bjelopoljska partija je samostalna partija slobodnih, ravnopravnih i odgovornih članova", navodi se u saopštenju.

Dodaje se, između ostalog da "Bjelopoljska partija nije osnovana da bi smo prkosili već da bi smo pomogli Bijelom Polju".

Bonus video: