Pozitivna CG: Mojkovcu su potrebni novi ljudi, sa novim idejama i energijom

"...Da bi buduće generacije ostajale, radile i živjele od svog rada u Mojkovcu”
86 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 27.09.2013. 15:37h

Mojkovac mora imati odgovornu vlast, efikasnu javnu administraciju, stabilne javne finansije i uspješne privredne subjekte, koji će građanima omogućiti kvalitetan život, ocijenjeno je iz Pozitivne Crne Gore.

Koordinator te stranke za Mojkovac, Veljko Dedejić, smatra da to mogu donijeti samo novi ljudi, sa novim idejama i novom energijom.

"A mi u Pozitivnoj Crnoj Gori smo više nego spremni za to”, poručio je Dedejić.

On je kazao da sve više Mojkovčana vidi i prepoznaje novu politiku koja, kako je naveo, podrazumijeva javnu, transparentnu i efikasnu lokalnu samoupravu, koja će omogućiti približavanje vlasti građanima.

“U danima koji su pred nama predstavićemo nove ljude koji su spremni teško i naporno da rade za dobrobit svih građana Mojkovca”, rekao je Dedejić.

Prema njegovim riječima, lokalna samouprava i administracija moraju stajati na raspolaganju građanima i raditi u njihovom interesu.

Dedejić je kazao da sve više Mojkovčana prepoznaje novu politiku koja podrazumijeva javnu, transparentnu i efikasnu lokalnu samoupravu, koja će omogućiti približavanje vlasti građanima

“Kao i svim potencijalnim investitorima koji žele da ulažu novac i znanje u razvoj Mojkovca”, dodao je Dedejić.

On je kazao da investitori moraju prepoznati Mojkovac kao sigurno mjesto za svoje investicije, a gradska uprava mora te investicije iskoristiti i time omogućiti ekonomski rast i razvoj.

“Pozitivna će tako raditi, da bi buduće generacije ostajale, radile i živjele od svog rada u Mojkovcu”, rekao je Dedejić.

Galerija

Bonus video: